Over ons

ExclusieveDrank.nl is begonnen als een online webwinkel met een uitgebreid assortiment van speciale rum(producten). Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan high-end kwalitatieve rum, whisky en andere alcoholhoudende dranken aan te bieden tegen een goede prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden. Helaas zijn we gestopt met het rechtstreeks leveren aan consumenten.

ASSORTIMENT
Het assortiment van ExclusieveDrank.nl bestaat uit specialistische exclusievere variëteiten alcohol en/of sterke drank. Mocht er een product zijn wat nog niet op onze website staat, neem dan contact met ons op dan proberen wij deze in ons overzicht op te nemen. Zodoende groeit onze site elke dag en voldoet het nog beter aan uw wensen als rum, whisky of gin liefhebber.

SERVICE

ExclusieveRum.nl doet er alles aan om 100% klanttevredenheid na te streven. Wij doen er dan ook alles aan om u als klant tevreden te stellen, want wij kunnen alleen succesvol zijn als u tevreden bent. Dit houdt in dat wij u naast exclusiviteit een betrouwbare, uitgebreide en veilige ervaring willen bieden.